Uw koopwoning verhuren in Amstelveen doet u samen met ons! Huis verhuren Amstelveen is gespecialiseerd in verhuur via de leegstandswet. Het verhuren van uw koopwoning is ideaal om dubbele lasten te dekken en om uw huis minder gevoelig te maken voor vandalisme. Het tijdelijk verhuren van uw te koop staande woning is mogelijk via de leegstandswetvergunning. Deze vergunning kunt u aanvragen bij uw gemeente en is direct voor 5 jaar. Wanneer u verhuurt via de leegstandswet hoeft u beperkte huurbescherming te garanderen. Hierdoor is het gemakkelijker de huurovereenkomst op te zeggen als u uw woning heeft verkocht. Houdt er wel rekening mee dat het aanvragen van de leegstandswetvergunning tot 6 weken kan duren, dat uw bank toestemming dient te geven en uw verzekeraar ingelicht moet zijn.

Koopwoning verhuren Amstelveen: onze werkwijze

Huis Verhuren Amstelveen geeft u uitgebreid advies over het verhuren via de leegstandswet. Zo krijgt u advies over huurprijs en huurperiode. Ook helpen wij u als u uw woning uiteindelijk heeft verkocht. Wij screenen de huurders en beƫindigen bijvoorbeeld de huurovereenkomst voor u. Een zorgeloze verhuurperiode kan samen met Huis verhuren Amstelveen! Wanneer u helemaal nergens meer om wilt hoeven denken kunt u ook het vastgoedbeheer aan ons uitbesteden. Wij bieden zowel technisch als financieel vastgoedbeheer. Technisch beheer omvat bijvoorbeeld het oplossen van technische problemen. Financieel vastgoedbeheer houdt o.a. in dat wij facturen versturen en de huur zullen innen.

Wilt u uw koopwoning verhuren in Amstelveen? Wacht niet langer en neem direct contact op met Huis Verhuren Amstelveen! Wij komen hierop zo snel mogelijk bij u terug.