Wilt u uw huis verhuren aan expats in Amstelveen? Kies voor een specialist: kies voor Huis Verhuren Amstelveen. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken. Zij worden ingehuurd door een bedrijf of uitgezonden door hun eigen werkgever. Expats genieten een hoog inkomen en staan bekend als betrouwbare huurders. Omdat ze veel verdienen komen expats in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Verhuren aan expats is ideaal als u bijvoorbeeld zelf voor langere tijd in het buitenland verblijft of wanneer uw woning om een andere reden tijdelijk leegstaat.

Verhuren aan expats Amstelveen: Wat doen wij voor u?

Huis Verhuren Amstelveen zorgt voor een betrouwbare huurder die gescreend is op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Wij vinden de geschikte huurder door uw woning optimaal online te presenteren; het aanbod wordt geplaatst op diverse woningwebsites. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht huurcontract en doen wij een initiƫle inspectie van de woning. U kunt ook kiezen voor vastgoedbeheer van Huis verhuren Amstelveen om een geheel zorgeloze verhuurperiode tegemoet te gaan. U kunt bij ons terecht voor financieel en technisch beheer. Vraag ons naar de voorwaarden voor meer informatie.

Wilt u uw huis verhuren aan expats? Kies dan voor de verhuurmakelaar Huis verhuren Amstelveen! Wij zijn gespecialiseerd in expats verhuur en vinden snel een geschikte huurder voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op!