Wilt u uw woning verhuren in Amstelveen? Daar helpen wij u graag bij. Huis verhuren Amstelveen heeft ruime ervaring in diverse soorten verhuur. Denk hierbij aan kamerverhuur, de verhuur aan expats en verhuur via de leegstandswet. Wij hebben een gevarieerd bestand van huizen, appartementen, studio’s en kamers.

Woning verhuren Amstelveen: onze werkwijze

Wanneer u uw woning verhuurt via Huis verhuren Amstelveen zorgen wij voor een effectieve marketingstrategie. We plaatsen de advertentie van uw woning op vele woningwebsites zodat de juiste personen het aanbod voorbij zien komen. Denk hierbij aan Funda, Pararius maar ook bijvoorbeeld ExpatrentalsHolland.com. Is er een geschikte kandidaat gevonden? Dan laten wij niets aan het toeval over en screenen deze zorgvuldig. Een waterdicht huurcontract wordt opgesteld en Huis verhuren Amstelveen zorgt voor een inspectie van de woning.

Vastgoedbeheer van Huis verhuren Amstelveen

U kunt bij Huis Verhuren Amstelveen niet alleen terecht voor het verhuren van uw woning, ook voor beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan, zodat u als verhuurder nergens meer om hoeft te denken! Bij technisch vastgoedbeheer kunt u denken aan het oplossen van kleine technische problemen in en rond de woning. Onder financieel vastgoedbeheer verstaan we bijvoorbeeld het innen van de huur en het versturen van facturen. Vraag uw makelaar naar meer informatie en de mogelijkheden in uw situatie.

Wilt u uw woning in Amstelveen verhuren via Huis Verhuren Amstelveen? Neem vandaag nog contact met ons op!